Over Ons

 

Witech – Airconditioning & Luchtbehandeling is een installatiebedrijf gespecialiseerd in airconditioning, koeltechniek, koudetechnieken, vriestechniek en luchttechniek.

U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met koelen, vriezen, luchtbehandeling of andere aanverwante apparatuur.

Ook voor installaties welke niet door ons geleverd of geïnstalleerd zijn is service mogelijk en worden onderhoudscontracten afgesloten voor periodiek onderhoud. Vraag naar onze diverse mogelijkheden.

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in deze branche. U mag van ons het nodige verwachten op het gebied van airconditioning en wij streven er altijd naar uw verwachtingen waar te maken. Wij geven u uitgebreide en gedetailleerde informatie over zaken als mobiele airconditioning en split airconditioning en wij proberen voor iedere klant en situatie de meest ideale oplossing te realiseren.

Meer informatie?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten en/of producten? Klik op onderstaande button en vul het formulier in.